ReceptionDet første der møder Jer på BEST WESTERN Hotel Skivehus, er vores reception, der er bemandet af smilende og hjælpsomt personale, som er parate til at hjælpe med alle spørgsmål, I måtte have.

 

Ved lobbyen står der altid gratis kaffe og te. Vi tilbyder gratis trådløst internet på hele hotellet. Endvidere står der en gæstecomputer i lobbyen, som er til fri afbenyttelse, i receptionens åbningstider. I vores hyggelige receptionsområde er der mulighed for at læse gratis aviser, samt købe forfriskninger og snacks.

 

BEST WESTERN Hotel Skivehus ligger i gåafstand fra banegården, byens spændende butikker, cafeer og smukke natur, der indbyder til både løbeture og afslapning. Samtidig ligger hotellet også i komfortabel afstand fra Skive badeland, golfbaner, travbane, rige fiskemuligheder, Jesperhus Blomsterpark, Spøttrup Borg, Mønsted Kalkgruber, Jeppe Aakjær museum og mange flere seværdigheder.

 

Vi sælger entrébilletter og green fee fra receptionen til en lang række attraktioner i området. Spørg i receptionen for mere information.

 

Vi glæder os til at byde Jer velkomne!

Se BEST WESTERN Hotel Skivehus online
Vi byder dig indenfor til virtuel rundvisning. Gå på opdagelse ved at gå rundt i mellem de forskellige steder. Start turen her »
Receptionens åbningstider:

Mandag - Torsdag Kl. 06.00 - 23.00
Fredag Kl. 06.00 - 20.00
Lørdag Kl. 07.00 - 20.00
Søndag Kl. 07.00 - 18.00


Ved ankomst udenfor receptionens åbningstid bedes De kontakte receptionen senest kl. 18.00 på ankomstdagen for at få udleveret kode til natindgangsdør og nøgleboks.